یکی از شگفت انگیزترین ابداعات دکتر مهدی آنت و خانم زهره فرمانروا معجون زایراو میباشد. معجون زایراو یک معجون طبیعی برای تنظیم متابولیسم و سوخت و ساز بدن است. این معجون به تنظیم فعالیتهای اعضای داخلی بدن کمک کرده و موجب لاغری در ناحیه شکم و پهلو و همچنین کاهش سایز سینه به علت سوزانده شدن چربیها میشود.
یکی از راههایی که میتوانید با اطمینان از آن برای تنظیم متابولیسم بدن خود بهره ببرید استفاده و خرید معجون زایراو از برند وست ویژن میباشد.
متابولیسم بدن، یکی از مهمترین ارکان سلامتی و پایداری بدن محسوب میشود. افزایش میزان متابولیسم بدن، میتواند منجر به افزایش سوخت و ساز، عملکرد درست و موثر دستگاه گوارش و به صورت کلی، باعث سلامتی هرچه بیشتر بدن میشود.
بسیاری از افراد، با مشکل کاهش متابولیسم مواجه هستند که بایستی اقدامات لازم برای افزایش آن را انجام دهند. ما در این مقاله شما را با راهکارهای افزایش یا کاهش متابولیسم بدن و نیز تاثیر معجون زایراو بر تنظیم متابولیسم بدن آشنا خواهیم کرد، همراه ما باشید.
متابولیسم چیست؟
همانطور که گفته شد متابولیسم در واقع یک واکنش شیمیایی برای انجام فعالیتهای بدن است. متابولیسم را میتوان به دو گروه تقسیم کرد. به گروه اول، کاتابولیسم گفته میشود. کاتابولیسم به معنای تجزیه مولکولها برای بدست آوردن انرژی است. گروه دوم آنابولیسم نام دارد. آنابولیسم همان سنتز تمام ترکیبات مورد نیاز سلولهاست.
متابولیسم پایه چیست؟
اگر به متخصص تغذیه یا متخصص متابولیسم مراجعه کرده باشید، احتمالاً عبارت “متابولیسم پایه” را از زبان پزشک شنیدهاید. به حداقل انرژی مورد نیاز بدن برای انجام فرایندهای شیمیایی متابولیسم پایه (BMR) گفته میشود. تا ۸۰% انرژی موردنیاز روزانه صرف متابولیسم پایه میشود. البته این در صد به سن و سبک زندگی شما بستگی دارد.
در واقع متابولیسم پایه برای انجام فرایندهای اساسی بدن مثل تنفس و گردش خون انجام میشود و برای عملکرد طبیعی بدن کالری میسوزاند. معجون زایراو به خاطر وجود مواد معدنی موجود در خود شما را به بالاترین حد چربی سوزی میرساند.
چه عواملی در تنظیم متابولیسم بدن تاثیر گذار است؟
سن
با افزایش سن میزان مصرف کالری در بدن کمتر میشود. همین موضوع باعث پایین آمدن میزان BMR خواهد شد. به همین جهت متخصصان تغذیه توصیه میکنند که در ایام جوانی وزن خود را متعادل کنید تا در میانسالی با مشکل اضافه وزن روبرو نباشید. زیرا در این زمان کم کردن وزن به دلیل پایین آمدن متابولیسم، دشوار خواهد شد.
ژنتیک
بعضی از ویژگیهای ژنتیکی از افراد خانواده به ارث میرسد. ممکن است فرد در خانوادهای به دنیا آمده باشد که پایین بودن میزان متابولیسم کاملا ارثی باشد؛ در این صورت برای بهبود و تنظیم متابولیسم بدن خود راهی سخت پیش رو خواهد داشت.
جنسیت
جنسیت نقش مهمی در محاسبه متابولیسم پایه دارد. از طرف دیگر، طبق تحقیقات، زنان نزدیک به ۱۰ درصد کمتر از مردها انرژی مصرف میکنند. همین میتواند عاملی برای کمتر بودن میزان متابولیسم پایه در آنها باشد.
تراکم ماهیچهها
بالا رفتن میزان بافت ماهیچهای در بدن، منجر به افزایش متابولیسم پایه خواهد شد. به همین دلیل پزشکان به افراد توصیه میکنند که ورزشهای قدرتی داشته باشند تا تراکم ماهیچهها بیشتر شده و چربیها کم شوند. با مصرف مداوم معجون زایراو میتوانید عضله سازی کنید و چربیهای اضافه را از بین ببرید.
داروهای مختلف
بعضی از داروها و مکملهای دارویی، باعث بهبود متابولیسم پایه خواهند شد. مصرف بعضی ویتامینها و مکملهای دارویی باعث تقویت سوخت و ساز بدن میشود. معجون زایراو مکملی قوی جهت چربی سوزی و هدایت بدن به سمت تنظیم متابولیسم است.
آب و هوا
موقعیت جغرافیایی محل زندگی و آب و هوا در فصول مختلف در تقویت متابولیسم پایه موثر است. هوای گرم باعث بالا رفتن سوخت و ساز بدن میشود، چراکه در این حالت بدن تلاش میکند تمامی ارگانها را در یک شرایط دمایی مناسب نگه دارد.
چند عادت تغذیهای برای تنظیم متابولیسم بدن
۱. چربیهای اضافیتان را کاهش دهید
هرچقدر که حجم تودههای عضلانی بدن بیشتر و حجم تودههای چربی اضافی در بدن کمتر باشد، سوختوساز بدن هم به شکل متعادلتری انجام خواهد شد. تحقیقات نشان دادهاند که افراد دارای بدنهای عضلانی، حتی با خوابیدن یا نشستن هم مقداری کالری میسوزانند؛ یعنی میزان متابولیسم در حال استراحت در افرادی که تودههای عضلانی بیشتری دارند، بیشتر از افرادی است که تودههای چربی بیشتری در بدنشان دارند. مصرف انواع پروتئینهای حیوانی فاقد چربی قابل مشاهده یا پروتئینهای گیاهی در کنار ورزش کردن روزانه همچنین مصرف روزانه معجون زایراو میتواند به افزایش حجم عضلات بدن کمک کند.
۲. فیبر بیشتری بخورید
براساس دستورالعملهای غذایی استاندارد، توصیه میشود که خانمها حداقل ۲۵ گرم و آقایان حداقل ۳۸ گرم فیبر غذایی در طول روز دریافت کنند. دریافت فیبر کافی در طول روز به کنترل اشتها، کند شدن فرایند هضم و تنظیم متابولیسم بدن کمک میکند. به همین دلیل هم اگر میخواهید که سوختوساز بدنی مناسبی در طول روز داشته باشید، باید میوهها و سبزیهای تازه، حبوبات، بذر کتان و دانه چیا را در کنار مصرف معجون زایراو در رژیم غذایی خود بگنجانید.
۳. کمتر قند و شکر مصرف کنید
یک توصیه کلی به افرادی که میخواهند سلامت متابولیک شان را تقویت کنند، این است که مصرف قند و شکر را محدود کنند. استفاده از قند و شکر یا خوراکیهای حاوی آن ها با ایجاد نوسانات شدید در قند خون باعث افزایش اشتها، هوس غذایی شدید و حتی اضطراب در طول روز میشود، درحالی که همین اتفاقات میتوانند باعث اختلال در متابولیسم بدن شوند.
علاوه بر این، قند و شکر با افزایش التهاب در بدن، خطر بروز زوال عقل، آلزایمر، بیماریهای قلبی و انواع سرطانها را افزایش میدهند. سعی کنید در هر وعده اصلی غذایی بیشتر از ۲ یا ۳ گرم شکر استفاده نکنید. هرچقدر که میزان مصرف قند و شکر در طول روز کمتر باشد، احتمال تقویت عملکرد سیستم سوختوساز بدن هم بیشتر خواهد بود.
به خاطر داشته باشید که استفاده از خوراکیهای حاوی آرد سفید تصفیهشده هم میتواند باعث اختلال در متابولیسم بدن شود زیرا این آردها در بدن به قند تبدیل میشوند و مشکل نوسانات قند خون و اختلالات مرتبط با آن را به همراه میآورند.
۴. آب بنوشید
یکی از دشمنان درجهیک ایجاد اختلال در متابولیسم بدن، کمآبی بدن است. کمآبی میتواند بهطور کاملا ناگهانی سرعت متابولیسم را کاهش دهد. زمانی که بدن دچار کمآبی میشود، فرصت کافی برای رسیدن قند و چربی به عضلات فراهم نمیشود.
وقتی که قند و چربی به عضلات نمیرسند، فرایند متابولیزه شدن آنها هم شروع نمیشود و متابولیسم ناگهان کاهش پیدا میکند. از اینرو، توصیه میشود که بهجای اینکه ناگهان در مدت یک تا ۲ ساعت چند لیوان آب بنوشید، سعی کنید که در طول روز بهصورت جرعهجرعه آب دریافت کنید تا بدنتان هیچوقت با کمآبی مواجه نشود.
5.به غذای خود ادویه بیفزایید
غذاهای ادویه دار دارای مواد شیمیایی طبیعی هستند که به تنظیم متابولیسم شما کمک میکند. پختن غذاهایی با یک قاشق فلفل چیلی قرمز یا سبز خردشده میتواند میزان متابولیسم شما را افزایش دهد. این اثر احتمالاً موقت باشد اما اگر شما دائماً غذاهای ادویه دار بخورید، منافع آن می تواند افزایش یابد. برای تقویت سریع، تکههای فلفل قرمز به پاستا، خوراک لوبیا و تاس کباب بیفزایید.
بدون دیدگاه